Rabarberpaj med vit choklad

 
Här kommer en lite annorlunda variant på den klassiska rabarberpajen.
Jag har ändrat orginalreceptet lite.
 
500 g rabarber
2 msk socker
1 msk potatismjöl
 
Degen:
 
100 g smör
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn
0,5 dl socker
100 g vit choklad med jordgubb(grovt hackad)
 
Anska och skär rabarbern i bitar.
Lägg i en pajform med socker och potatismjöl.
Blanda om ordentligt.
 
Smält smöret och låt svalna.
Blanda med mjöl,havregryn,socker och choklad.
Klicka ut blandningen över rabarbern.
Ställ in i ugnen i ca 20 minuter på 200 grader.
Servera med vaniljglass,vaniljsås eller en gräddklick.
 

 
   
   
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0