Ljus och mörk chokladmousse

 

4 port
 
Mörk chokladmousse
 
200 g mörk choklad, 70%
4 st ägg
2 msk honung

Vit chokladmousse
 
200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 dl turkisk yoghurt
Hallon, till garnering
 
Gör så här

Smält chokladen i vattenbad, separera gulorna och rör ner gulorna och honungen i den smälta chokladen.

Vispa äggvitorna hårt och vänd ner dem i chokladsmeten.

Smält vit choklad i vattenbad, låt svalna lite, rör ner yoghurten och den vispade grädden.

Tag fram cocktailglas och fyll först med mörk chokladmoussen, sen vit chokladmousse, varva och avsluta med den vita moussen.

Ställ i kylen minst 2 timmar. Servera med färska hallon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0