Vit chokladpannacotta med hallonsås

 
4 port
2 gelatinblad
3 dl grädde
1 dl mjölk
2 msk socker
100 g vit choklad
 
Lägg gelatinbladen i lite kallt vatten i ca 5 min.
Koka upp grädde och mjölk.
Hacka chokladen i grova bitar och rör ner den med sockret i gräddmjölken.
Rör om tills chokladen smält.
Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i chokladsmeten.
Häll upp i vackra glas och låt stå kallt minst 6 timmar.
 
Hallonsås
 
2 dl hallon
2 msk florsocker
 
Värm hallonen och rör ner florsockret.
Puttra några minuter.
Sila hallonsåsen för att få bort kärnorna. Låt svalna och häll sen lite på varje pannacotta.
 
Jag dekorerade med färska hallon och knäckflarn(havreflarn)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0