Pasta med krämig köttfärsröra

 
  • 500 g pasta
  • 400 g nötfärs
  • 2 msk olivolja
  • 1 st gul lök
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 120 g Philadelphia Vitlök & Örter 12%
  • 60 g riven parmesan
  • salt och nymald svartpeppar
Koka upp pastavatten med salt i en stor kastrull.
Finhacka löken. Värm olivoljan i en stor stekpanna och stek löken försiktigt tills den mjuknat och fått fin färg.
Tillsätt köttfärsen och stek den ordentligt tillsammans med löken. Häll bort eventuellt fett, tillsätt grönsaksbuljongen och låt sjuda utan lock i 30 minuter under omrörning. Tillsätt vatten vid behov.
Koka under tiden pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
Blanda Philadelphia-osten med köttfärsen och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Häll av pastan, tillsätt köttfärssåsen och rör om.
Garnera med färskriven parmesan och servera genast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0