Fläskfilépanna

 
4 port
På ett ungefär.
 
1 fläskfilé
2 sharlottenlökar
1 vitlöksklyfta
Ca 3 dl matlagningsgrädde
Ca 2 msk kalvfond
Ca 1-2 msk tomatpuré
Några soltorkade tomater
Lite hackad färsk basilika
En skvätt vitt vin
Ca 1 dl riven parmesanost
Salt,peppar
 
Finhacka löken och fräs på svag värme.Riv i vitlöken.
Lägg i köttet och låt det få färg.
Salta och peppra.
Häll i grädden,fond,tomatpuré soltorkade tomater och basilika.
Låt koka en stund.
Ha i en skvätt vin och rör ner osten.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med t.ex hasselbackspotatis,klyftpotatis eller pasta och en god sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0