Strawberry cheesecake icecream

 
Ca 8 port
 

100 g färska jordgubbar
3 dl vispgrädde
200 g naturell färskost
3 äggulor
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1/2 krm salt
200 g biscotti, digestivekex eller cookies (jag använde några digestivekex)
ca 1 dl jordgubbssylt (gärna squeezy på flaska, enklare att spritsa ut)

Garnering
jordgubbar

Mixa jordgubbarna till puré. Vispa grädden. Vispa ihop färskost, äggulor, socker, vaniljsocker och salt i en separat bunke. Vänd i grädden och jordgubbspurén.

Krossa kakorna grovt. Varva glassmeten med kaksmulorna och sylten i en form.Täck formen med plastfolie och frys glassen minst 5 timmar.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0