Kyckling med ris och currysås

 
4 port
 
4 kycklingfiléer
Salt,peppar
Smör
 
Stek kycklingen runt om så att den får färg.
Salta och peppra.
Lägg över kycklingen i en ugnsform och ställ in i ugnen på 200 grader.
Sätt i en termometer.
Ta ut kycklingen när temperaturen är uppe i 70 grader.
 
Currysås:
 
Ca 2 dl vatten
1,5 msk kycklingfond
Curry
Ca 2 dl grädde
1-2 msk koncentrererad äppeljuice
Salt,peppar
Ljus maizena redning
 
Häll vatten,fond,curry och äppeljuice i en kastrull.
Låt koka upp och tillsätt grädde.
Smaka av med salt och peppar och ev mer curry.
Red av såsen till önskad konsistens.Dubbla om ni gillar sås.
Servera kycklingen och såsen med ris eller annat gryn.
 

Kommentarer
Postat av: Cattis

härlig färg på såsen

2012-11-17 @ 19:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0