Jambalaya med korv och risoni

  

Ingredienser till 4 pers

4 port risoni
1 hönsbuljongtärning eller fond
1/2 msk paprikapulver
1 röd paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
480 g kabanoss
1 burk ananasringar (à 200 g)
1 gurka

Gör så här:

Koka risoni med buljongtärning och paprikapulver enligt anvisningen på förpackningen.
Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs paprika, lök och vitlök i oljan i en stekpanna.
Skiva kabanossen och låt den fräsa med grönsakerna en kort stund.
Låt ananasen rinna av, skala och kärna ur gurkan, skär den och ananasen stavar.
Blanda fräset med ananas, gurka och den nykokta risonin.
Krydda gärna på lite extra paprikapulver för lite mer sting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0