Kycklingsoppa med nudlar



4 port

2 kycklingfiléer, ca 250 g

2 paprikor
1 purjolök

Arla smör
8 dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
50 g äggnudlar
1 krm kajennpeppar
ev salt

Till servering:

2 dl Arla Köket matyoghurt(Om man vill,jag hoppade över det)

Gör så här:

Skär kycklingfiléerna i små bitar.
Kärna ur paprikorna.
Strimla paprika och purjolök.
Fräs allt i smör i en stor kastrull.
Häll på vattnet och lägg i buljongtärningar.
Låt soppan koka upp.
Bryt ev nudlarna och lägg i dem.
Låt soppan koka 3-5 min.
Smaka av med kajennpeppar och ev salt.
Servera soppan genast med en klick matyoghurt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0