Fiskgratäng Thai


2 paket frysta, tinade fiskfiléer (t ex sej, à 400 g)
1 paket frysta wokgrönsaker (à 550 g)
1 burk thailändsk grytbas(t ex Massaman, à 400 ml)
4 salladslökar
1 tsk salt

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°C.
Lägg (de tinade) fiskblocken i en ugnssäker form.
Strö salt över fisken.
Täck fisken med wokgrönsakerna.
Fördela thai-grytbasen över.
Ställ in mitt i ugnen i 20 minuter.
Strimla salladslöken fint och strö över. Servera med jasminris.

Jag hoppade över salladslöken och ett tips är att använda färsk fisk för att fryst vattnar ur sig så mycket och såsen blir då lite blaskig.
Kör annars fisken en stund först så att den får vattna ur sig innan såsen hälls på.
Annars gott och en snabblagad rätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0