Canneloni med kyckling



Ingredienser

3 st schalottenlök
30 g smör
250 g kycklingfilé
0.5 tsk salt
1 krm muskotnöt, malen
2 msk persilja
200 g Philadelphia Naturell Original
60 g parmesanost, riven
1 st äggula
0.5 dl mjölk
150 g lasagneplattor färska (eller förvällda torkade)

Gör såhär:

Fräs den hackade löken i smör några minuter.
Tillsätt tärnad kyckling och stek ytterligare ca 5 minuter.
Tillsätt persilja och smaka av med salt och muskotnöt. Dra av från värmen och låt vila en stund.
Rör samman hälften av Philadelphia-osten med hälften av den rivna parmesanosten och äggula till en slät kräm. Tillsätt den frästa kycklingen.
Bred ut smeten på lasagneplattor och rulla ihop till canelloni. Lägg i en smord ugnsform. Värm ugnen till 200 grader.
Rör samman resterande Philadelphia-ost och parmesanost med mjölk. Smaka av med salt och peppar. Bred ut smeten över canellonin och gräda ca 20 minuter.
Servera med en krispig sallad.

Jag gjorde mer sås att hälla över för annars blir det torrt så snåla inte med den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0