Kyckling i grönpepparsås



3-4 port

Bena ur en grillad kyckling

Koka upp i en kastrull:
1 msk smör
1 msk fransk senap
2 msk soya
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt)
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche

Lägg köttet i en form.
Häll såsen över köttet och låt stå över natten (om man har bråttom funkar det med ett par timmar.
Och har man jättebråttom kan man gå vidare direkt)
Så långt kan man alltså förbereda.
Värm sedan i ugn, 225 grader ca 15-25 min (beroende på hur kall rätten är när den åker in i ugnen, känn efter så den blivit varm i mitten)
Servera med ris eller en god sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0