Bär med mascarponekräm och biscottismulor



Denna dessert gjorde jag när våra grannar var över på middag i helgen.

Ca 4-6 personer

Du behöver:

1 paket frysta hallon/blåbär
1 paket frysta jordgubbar
Några mandelbiscotti

Mascarponekräm

1 1/2 dl vispgrädde
100 g vit choklad
1 dl mascarpone

Smält chokladen försiktigt och låt svalna.
Vispa grädden lätt.
Rör i mascarponen försiktigt och tillsätt den smälta avsvalnade chokladen.
Rör om försiktigt.

Tina bären och skär biscottin i småbitar.
Varva biscotti,mascarponekräm och bär i dessertskålar.
Avsluta med bär.
Dekorera gärna med strjärnfrukt(Carambola)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0