Yoghurtlimpa



1 limpa

Havregryn

2,0 

dl

 

Vetemjöl

5,0 

dl

 

Linfrön (krossade)

1,0 

dl

 

Hasselnötter

1,0 

dl

 

Russin

1,0 

dl

 

Bikarbonat

2,0 

tsk

 

Salt

1,0 

tsk

 

 

 

 

 

Lättyoghurt (naturell)

4,0 

dl

 

Honung (flytande)

0,5 

msk

 

Lingon (osockrade)

0,5 

dl

 

el. lingonsylt

 

 

 

Matfett till ugnsform

 

 

 

Ströbröd till form el havregryn

 

 

 

 
 

Sätt ugnen på 200ºC.
Blanda alla torra ingredienser.
Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
Smörj (och bröa) en brödform. Häll i smeten.
Sätt in nertill i ugn i 60 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0