Bananlimpa




Jag hade prickiga bananer hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med.
Några skivade jag och slängde in i frysen och sen fick det bli limpa.

1 limpa

5 dl naturell yoghurt eller filmjölk
1-2 mosade bananer
En påse(50 gram)mandelspån
Ca 2 tsk kanel
2 tsk bikarbonat
Ca 3 1/2 dl grahamsmjöl
Ca 3 1/2 dl vetemjöl

Mosa bananen/erna och blanda med yoghurten.
Ha sedan i allt utom mjölet som sedan blandas i lite i taget till en lös deg.
Den ska vara rinnig lite som en smet.

Smörj och bröa en form med grahamsmjöl och häll i smeten.
Grädda i 175 grader ca 1 timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0