Thailax



Ingredienser

4 port

400 g skinn- och benfri laxfilè
2 paprikor
2 vitlöksklyftor
Arla ® smör-&rapsolja
1 hönsbuljongtärning
2 1/2 dl Lätt kokosmjölk
1/2 dl sweet chilisås
2 tsk mald ingefära

Gör så här

Skär laxen i strimlor.
Kärna ur och strimla paprikorna.
Skala och hacka vitlöken.
Stek laxen i smör-&rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Ta upp laxen.
Stek paprikan hastigt och tillsätt vitlök, smulad buljongtärning, kokosmjölk, sweet chilisås och ingefära.
Låt allt koka ihop 1/2 min. Lägg i laxen.
Servera med ris eller nudlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0