Färskostfyllda köttfärsbiffar



Ca 4 port

500 gram nötfärs
1 ägg
2 dl mjölk
0,75 dl ströbröd
Salt,peppar
1 ask philadelphia vitlök och örter
1 matlagningsgrädde
Ca 1-2 msk kalvfond

Blanda ströbröd och mjölk.Låt svälla ca 10 min.
Blanda medans köttfärsen med ägget och kryddorna.
Ha i ströbrödblandningen.Blanda noga.
Forma till biffar och lägg på tallrik.
Gör ett hål i mitten av varje biff och fyll med ca 1 riklig tsk philadelphiaost.
Nyp ihop och forma biffarna igen.

Stek på medelvärme tills dom fått lite färg på båda sidor.
Dom behöver inte vara helt genomstekta eftersom dom blir färdiga i såsen sen.
Ta upp biffarna på en tallrik sålänge.
Häll i grädden och resten av philadelphiaosten i stekpannan och låt osten smälta.
Ha i lite kalvfond och ev lite salt pch peppar om så önskas.
Lägg biffarna i såsen och låt puttra en stund.5-10 min.

Servera med klyftpotatis eller ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0