Biff alá Lindström



Vissa har saltgurka och lök i men min dotter gillar inget av det så saltgurkan serverades vid sidan om och så använde jag lökpulver istället för lök.

Ca 500 gram nötfärs
1 ägg
2 dl mjölk
4 msk ströbröd
Salt,peppar,lökpulver
Ca 2-3 msk dijonsenap
Ca 1 dl hackade rödbetor+ev lite rödbetsspad
Ca 2 msk små kapris

Gör såhär:

Blanda mjölk,ströbröd och kryddor.Låt svälla 10 min.
Rör ihop köttfärsen med ägget,senapen,rödbetorna och kaprisen.
Tillsätt strönbrödblandningen och blanda ihop till en smet.
Forma färsen till biffar och stek på medelvärme tills köttsaften är klar och inte rosa.
Servera med kokt potatis,brunsås och kokta grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0