Canneloni med skinka och smaksatt keso



Ca 4 port

Ca 8-10 cannelonirör/lasagneplattor
Ca 140 gram strimlad skinka
1 paket keso-feta/oliv
2 paket krossade tomater med basilikasmak
Salt,peppar
Riven ost

Gör såhär:

Hacka skinkan i mindre bitar.
Bryn den lätt i en stekpanna.
Häll i keson.Låt smälta.
Red eventuellt av röran något så att den blir fast.
Salta och peppra.
Smörj en ugnsform.
Fyll cannelonirören med röran eller fördela på lasagneplattorna och rulla ihop dom.
Använder man inte färska lasagneplattor så kan man koka plattorna några minuter först så att dom nätt och jämt blir mjuka.
Häll dom krossade tomaterna över dom fyllda rören och strö över riven ost.
Gratinera i ugnen i ca 30-40 minuter.
Känn med sticka så att rören blivit mjuka.

Servera med en sallad.
/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0