Pyttipanna



Så bra med pyttipanna.
Man tager vad man haver.

Ca 4 port

1 gul lök
Ca 200 gram falukorv eller annan korv
Ca 200 gram strimlad rökt skinka(färdigstrimlad eller i bit som man skär själv)
3 stora skivor rostbiff
Ca 5-6 potatisar
Allkrydda
Margarin till stekning

Gör såhär:

Skär potatisarna i små tärningar.
Koka i några minuter så att dom nätt och jämt blir mjuka.
Hacka under tiden löken och stek den på ganska låg värme tills den blir mjuk och glansig.
Lägg löken åt sidan.Stek på korv och skinka skurna i mindre bitar.
Ha sedan i rostbiffen skuren i bitar och den kokta potatisen.
Krydda med allkrydda och servera med stekt ägg och rödbetor.



/Veronica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0