Kexchokladpaj



3 st (55g) kexchoklad
(vill man ha en högre botten har man i fler kexchoklad.
Jag hade i 4 st.
Då tillsätter man 2 msk margarin/kexchoklad)

6 msk smält margarin
150 g blockchoklad (mörk el ljus)
4 msk vispgrädde (ej vispad)
3 äggulor
1 tsk vaniljsocker

Gör såhär:

Krossa kexchokladen i en matberedare
Blanda ner det smälta margarinet och rör om.
Häll smeten i en smord pajform
Grädda i 175 grader i 6 min.Låt svalna
Smält blockchokladen och blanda ned grädden.
Rör ner vaniljsockret och äggulorna
Låt svalna en stund.Bred över pajskalet
Låt stå kallt i kylen i minst 4 timmar
Servera med grädde eller vaniljglass.

/Veronica

Kommentarer
Postat av: emma

Hur många räcker den till?

2010-10-18 @ 16:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0