Fransk vitlöksfisk



Ingredienser

4 port

500 g fiskfilé, t ex gös eller sej (jag tar pangasiusfilé)
1 dl torrt vitt vin (eller 1 msk citron och vatten) (jag tar citron och vatten)
4 msk smör-&rapsolja,oliv (jag tar milda culinesse)
1/2 dl ströbröd
1/2 dl hackad persilja
1/2 tsk salt
2 pressade vitlöksklyftor


Gör så här

Sätt ugnen på 225°.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Häll över vinet(eller citron och vatten)
Blanda smör-&rapsolja,ströbröd persilja,salt och vitlök.
Bred det över fisken.Tillaga i mitten av ugnen 20-25 min.
Servera med smörfräst spenat och kokt potatis eller ris som jag hade idag.



/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0