Biff stroganoff



4-5 port

Ca 1 kg ryggbiff
1 stor gul lök
Ca 4 dl lätt cremefraiche (eller matlagningsgrädde)
Ca 4 msk tomatpuré
3-4 tsk dijonsenap
1 köttbuljongtärning eller 1 1/2 msk kalvfond
Salt,peppar,paprikakrydda

Gör såhär:

Hacka löken och bryn den.
Strimla köttet och låt det bryna med.
Häll i cremefraiche,tomatpuré och senap.
Blanda i buljong och smaka av med kryddor.
Låt puttra ca 10 min.

Servera med ris och sallad.
Det är gott att ha lite färska champinjoner i också.
Dom kan man lägga i med löken och köttet.
/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0