Bakad potatis med rostbiff och vitlökssås



Bakpotatisar ca 1-2/pers+valfri fyllning

Gör såhär:

Tvätta och torka av potatisen.
Stick några hål i dem och lägg på ugnsgallret.
Ugnsvärme ca 225 grader i ca 1 timme tills dom känns mjuka.
Känn med potatissticka.

Skär ett djupt kryss i den varma potatisen och kläm till inåt och uppåt så att potatisen öppnar sig.
Lägg i valfri fyllning.
Jag skar rostbiff i bitar som jag fyllde potatisarna med,sen hällde jag på en vitlöksdressing som jag gjorde på 1 burk lätt cremefraiche blandat med lite alpnaering vitlökskrydda.

Servera med sallad.
/Veronica








 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0