Färsrutor med kapris,fetaost och timjan



Det här behöver du till 3-4 pers: 

  • 500 g kalv-. nöt- eller blandfärs
  • 1/2 stor gul lök
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk kapris
  • 100-200 g fetaost
  • 1-2 tsk timjan
  • vitpeppar och salt
  • smör till stekning

  • Gör så här

    Blanda färs,finhackad gul lök, kapris,salt och vitpeppar till en smidig färs.
    Kavla ut färsen till en tunn platta mellan plastfolie.
    Lägg smulad fetaost, timjan och kapris på ena halvan.
    Vik över den andra halvan och platta till lite.
    Skär i 4 rutor med vass kniv.
    Stek försiktigt i smör tills dom fått fin färg och är genomstekta.
    Servera med t.ex pasta.


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0