Smördegsinbakad fläskfilé med vitlöksost



Ca 4 port

1 fläskfilé
1 paket cremebonjour med vitlökssmak
1 stor smördegsplatta
Lite allkrydda

Gör såhär:

Skär bort allt fult på fläskfilén.
Bryn den lätt i en stekpanna tills den blivit gyllenbrun.
Krydda med lite allkrydda.
Kavla ut smördegsplattan så att den är lite större än fläskfilén.
Bre rikligt med vitlöksost som en rand i mitten av smördegsplattan.
Lägg fläskfilén ovanpå när den svalnat något och täck den med resten av vitlöksosten.
Vik ihop kanterna först på kortsidan sen på långsidan så att det blir ett paket.
Vänd försiktigt paketet med skarven neråt i en ugnsform.
Grädda på 225 grader i ca 30-35 min.
Lägg lite ugnsfolie över när den börjat bli gyllenbrun.
Jag servera detta med klyftpotatis som jag hade lite rapsolja på och kryddade lite med flingsalt och grovmalen svartpeppar.Gjorde även en fetaostsallad till.


/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0