Cordon bleu





Ingredienser:

Lövbiff
Smakrik ost t.ex Prästost
Rökt skinka i skivor
Dijonsenap (Ca 1 tsk per biff)
Flingsalt (Ca 1 krm per biff)

Dubbelpanering:

Ägg
Mjöl
Ströbröd

Gör såhär:
Lägg ut så många lövbiffar som behövs.1-2/person(beroende på hur stora dom är)
Bred på senapen.Lägg en eller två skivor ost och en skiva skinka.
Vik ihop.Använd tandpetare om det behövs.
Vispa ägget i en skål.
Häll upp mjölet i en annan skål och smaksätt med salt och peppar.Häll ströbrödet i en tredje skål.
Doppa lövbiffarna i mjölet,sedan i ägget och till sist i ströbrödet.
Se till att hela köttbiten blir täckt.
Stek gyllenbrunt i olja ca 5-7 minuter på varje sida.Tänk på att inte ha för varmt stekjärn.

servera med potatismos och kokta grönsaker.
/Veronica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0