Ugnsbakad lax i hummersås



4  laxbitar(te.x Findus 4 pack)
3 msk hummerfond
1 dl vatten
1 dl cremefraiche
(Jag använde lättcremefraiche så jag tyckte inte det behövdes vatten då.
Hade lite mer grädde)
2,5 dl matlagningsgrädde
2 tsk dijonsenap
Peppar
Röd stenbitsrom
Dill
Sätt ugnen på 200ºC.
Lägg laxen i ugnsfast form och peppra.
Koka ihop crème fraiche,grädde,vatten,fond och senap i en kastrull. 
Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar ca 15-20 minuter.
Jag vispade ihop det i en bunke och hällde direkt över fisken så det fick koka i ugnen.

Servera med kokt potatis,stenbitsrom och kokta grönsaker.
Garnera med dill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0