Fiskgryta med lime



4 port

300 gram  lax i tärningar (ev även någon vit fisk)
3 st schalottenlökar
1/2 st chili
1 st  lime,rivet skal plus saft
1 msk smör
3 dl  vatten
2 dl  matlagningsyoghurt
6 st  cocktailtomater
2 msk  Touch of Taste Fiskfond
maizena

Gör såhär:

Finhacka löken och chilin.Fräs i smöret i en kastrull
Tillsätt vatten,fond och saften av en lime.
Sjud upp och vispa i yoghurten och red av med lite Maizena.
Smaka av med salt & peppar.
Dela tomaterna.Vänd ner fisk och tomater i kastrullen
Tag kastrullen från plattan och låt vila 5 min.

Servera med t.ex ris och grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0