Tandorilax med myntayoghurt



Ca 4 port

4 laxbitar(tinade)
1 liten burk matyoghurt
1 msk tandorikrydda

Gör såhär:

Blanda matyoghurt och kryddan i en skål.
Häll över i en påse och lägg i laxen.
Låt ligga i marinaden i några timmar.

Smörj en ugnsform med lite olja och lägg i laxbitarna.
Ställ in i ugnen på 225 grader i ca 15 min.

Myntayoghurt:

1 liten burk matyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
Ca 1 msk torkad mynta
Salt,peppar

Blanda allt i en skål.
Ställ in i kylen ett par timmar innan servering.

Servera laxen med såsen och t.ex ris.

/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0