Hawaiigryta



Ca 3-4 port

3 kycklingfiléer
1 gul lök
1 röd paprika
4 ananasringar
3 msk mjöl
1/2 tsk curry
1 dl vatten
2 dl mjölk
1 1/2 dl ananasspad(från burken)
1 hönsbuljongtärning
1/2 tsk soja
1/4 tsk paprikapulver
Salt,peppar


Gör såhär:

Hacka löken och skär kycklingen i strimlor/små bitar.
Bryn löken på ganska svag värme så den blir mjuk.
Ta upp den ur pannan och lägg i kycklingen.
Skär paprikan i bitar.Lägg den med kycklingen.
När kycklingen är färdig och paprikan är mjuk tillsätts löken.
Pudra på mjölet och curryn.
Häll på vatten,mjölk och ananasspadet lite i taget så att det blir en jämn sås utan klumpar.
Ha sedan i hönsbuljongtärningen,kryddor och soja.
Koka upp och låt koka i ca 10 min.

Servera med ris och en sallad.


/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0