Brownieformar



ca 20 st

Deg:
100 g rumsvarmt smör
1 ägg
1 dl socker
3 dl vetemjöl
Fyllning:
2 ägg
1 dl socker
75 g smält smör
100 g marabou mjölkchoklad
100 g mörk choklad
2 msk vetemjöl

Blanda ihop degen och dela i ca 20 bitar och tryck ut i mazarinformar.

Fyllningen:
Vispa socker och ägg poröst.
Smält smör, lägg i chokladen (bägge sorterna) och låt den smälta ned i smöret.
Häll chokladblandningen i äggsmeten.
Tillsätt vetemjöl. Blanda.
Häll smeten i mazarinformarna,fyll 3/4.
Grädda i 175° ca 15 minuter. Ska gärna vara lite kladdiga.


/Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0