Kokoskyckling med ris




4 port

Ingredienser

4 st kycklingbröst
3 dl kokosmjölk
1 pkt wokgrönsaker
1 tsk ingefära
1 msk röd currypasta
1 st lime
matolja
2 dl basmatiris

Gör så här

1. Koka upp riset i dubbel mängd lättsaltat vatten. Sänk värmen och låt småkoka under lock i cirka 15-20 minuter.

2. Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna med lite olja.

3. Slå på kokosmjölken och lägg i grönsakerna, ingefäran och currypastan. Pressa i limesaft och koka cirka 10 minuter. Smaka av med salt på slutet.

4. Servera med nykokt ris.


Det man kan tänka på är att det är lite starkt så om man har barn så kan man ta ut lite mat till dom innan man har i currypastan.
Om man inte är nötallergiker så är det supergott att slänga i lite jordnötter eller cashewnötter också.
Smaklig måltid!!
/ Veronica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0