Fetaostfyllda biffar i tomatsås
Ca 500 gram köttfärs
1/2-1 stor lök
1 ägg
2 dl mjölk
3 msk ströbröd
Salt,peppar,vitlökspulver eller 1 vitlöksklyfta
Valfri mängd fetaost (jag hade ca ett halvt paket)
Krossade tomater med basilikasmak
Blanda mjölk,ströbröd och kryddor.Låt svälla ca 5 min.
Riv eller hacka löken fint.Blanda med köttfärsen.Tillsätt ett ägg och sedan ströbrödblandningen.
Gör ganska stora biffar av köttfärsen och fyll med några bitar fetaost.
Stek biffarna i stekpanna och när dom börjar bli färdiga tillsätter man krossade tomater som jag även kryddade med lite salt,grovmalen svartpeppar,oregano och timjan.
Servera med ris, pasta eller klyftpotatis.
Har man klyftpotatis kan det även vara gott med en klick tzatziki.
/Veronica
Kommentarer
Trackback