Indiska kycklingspett med myntayoghurt och naanbröd



16 minispett

500 g kycklingfilé eller kycklinglårfilé
1 1/2 dl matyoghurt
1 msk curry
1/2 msk garam masala
1/2 tsk salt
16 st små träspett

Gör så här
Dela kycklingfiléerna i långa bitar eller småbitar. Smaksätt yoghurt med curry, garam masala och salt. Lägg i kyckling, blanda om och låt marinera ca 1 timme eller mer i kylen. Låt träspetten ligga i vatten ca 15 min.Trä på kycklingen.
Smörj en ugnsform och lägg in dom i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min.



Yoghurt med mynta

Ca 2 dl turkisk yoghurt
Någon msk torkad eller färsk mynta
Några droppar citron

Rör ihop alla ingredienser i en skål och ställ in i kylen en stund.
Servera med naanbröd och en sallad.



/ Veronica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0