Kexchokladpaj

3 st (55g) kexchoklad
(vill man ha en högre botten har man i fler kexchoklad.
Jag hade i 4 st.
Då tillsätter man 2 msk margarin/kexchoklad)
6 msk smält margarin
150 g blockchoklad (mörk el ljus)
4 msk vispgrädde (ej vispad)
3 äggulor
1 tsk vaniljsocker
Gör såhär:
Krossa kexchokladen i en matberedare
Blanda ner det smälta margarinet och rör om.
Häll smeten i en smord pajform
Grädda i 175 grader i 6 min.Låt svalna
Smält blockchokladen och blanda ned grädden.
Rör ner vaniljsockret och äggulorna
Låt svalna en stund.Bred över pajskalet
Låt stå kallt i kylen i minst 4 timmar
Servera med grädde eller vaniljglass.
/Veronica
Kommentarer
Postat av: emma
Hur många räcker den till?
Trackback