Fiskburgare

Väldigt uppskattad av dottern som annars inte är något fan av fisk ;-)
Såhär gjorde jag på ett ungefär.
2 stora eller 4 små fiskburgare
1 mediumstor pangasiusfilé(vet ej hur många gram)
1/2 uppvispat ägg
Ett par msk mjöl
Salt,vitpeppar
Ströbröd
Gör såhär:
Lägg alla ingredienser utom ströbrödet i en matberedare.
Mixa ihop till en ganska lös smet.
Lägg ströbröd på en tallrik och skeda upp smet ovanpå och platta till.
Häll lite ströbröd ovanpå och forma till burgare lite försiktigt med skeden.
För över fiskburgarna till en stekpanna med margarin.
Stek på mediumvärme.
När ena sidan är stekt är den mer lätthanterlig och lätt att vända.
Stek några minuter på varje sida tills dom är gyllenbruna och genomstekta.
Lägg dom i bröd med valfri sallad och ev dressing.
Denna gång hade jag sallad,tomat,rödlök och avokado på min.
Dottern hade ketchup.
Smaken är som baken :-p
/Veronica
Kommentarer
Trackback