Cordon bleu


Ingredienser:
Lövbiff
Smakrik ost t.ex Prästost
Rökt skinka i skivor
Dijonsenap (Ca 1 tsk per biff)
Flingsalt (Ca 1 krm per biff)
Dubbelpanering:
Ägg
Mjöl
Ströbröd
Gör såhär:
Lägg ut så många lövbiffar som behövs.1-2/person(beroende på hur stora dom är)
Bred på senapen.Lägg en eller två skivor ost och en skiva skinka.
Vik ihop.Använd tandpetare om det behövs.
Vispa ägget i en skål.
Häll upp mjölet i en annan skål och smaksätt med salt och peppar.Häll ströbrödet i en tredje skål.
Doppa lövbiffarna i mjölet,sedan i ägget och till sist i ströbrödet.
Se till att hela köttbiten blir täckt.
Stek gyllenbrunt i olja ca 5-7 minuter på varje sida.Tänk på att inte ha för varmt stekjärn.
servera med potatismos och kokta grönsaker.
/Veronica
Kommentarer
Trackback