Varm quinoa sallad med lite av varje

1 port
1 portion quinoa tricalore
1/2 grönsaksbuljongtärning
1-2 skivor kassler(eller en bit kyckling,quorn eller vad man vill)
En bit zuccini
1 bit paprika
1/2 tomat(utan innehållet)
Några sockerärtor
Ca 1/2 dl bönor(t.ex kidneybönor,vita bönor på burk)
Ca 1/2 dl rostade,salta sojabönor
Salt,peppar,vitlökspulver,gurkmeja
Keso-grullad paprika smak
Gör såhär:
Koka quinoan med en halv buljongtärning enligt anvisningarna på förpackningen.
Skär zuccinin i halvmånar,paprikan och kasslern i bitar och lägg i en stekpanna med lite olivolja.
Fräs på dom en stund och tillsätt sedan sockerärtor,tomat i bitar,bönor och sojabönor.
När quinoan kokat klart häller man ner det i pannan,kryddar och smakar av.
Servera med en klick smaksatt keso t.ex grillad paprika.
/Veronica
Kommentarer
Trackback