Korv och böngryta med rostat tortillabröd
Från början hade jag tänkt göra enligt receptet från ica buffétidning men eftersom jag inte är så förtjust i vitabönor i tomatsås så gjorde jag en egen variant.

Ca 4 port
3 chorizo(med paprika och vitlök)
1 lök
1 förpackning krossade tomater med basilikasmak
1 burk blandade bönor
Ev salt och peppar
Gör såhär:
Hacka löken och stek på ganska låg värme tills den blir mjuk.
Skär korven i skivor stek på den också.
Häll på krossade tomater.
Skölj av bönorna i ett durkslag och häll i.
Blanda om och låt puttra i några minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med sallad,rostade tortillabröd skurna i trekanter och en klick turkisk yoghurt/cremefraiche eller dyl ovanpå.

/Veronica

Ca 4 port
3 chorizo(med paprika och vitlök)
1 lök
1 förpackning krossade tomater med basilikasmak
1 burk blandade bönor
Ev salt och peppar
Gör såhär:
Hacka löken och stek på ganska låg värme tills den blir mjuk.
Skär korven i skivor stek på den också.
Häll på krossade tomater.
Skölj av bönorna i ett durkslag och häll i.
Blanda om och låt puttra i några minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med sallad,rostade tortillabröd skurna i trekanter och en klick turkisk yoghurt/cremefraiche eller dyl ovanpå.

/Veronica
Kommentarer
Trackback