Kycklinggratäng med pasta

I receptet jag hittade stod det fläskfilé men jag körde med kyckling som blev supergott:-)
Ca 5-6 port
Pasta till 4 pers(jag tog fussili fullkorn)
3 kycklingfiléer
2 msk knorr kycklingfond
4 dl vatten
1½ dl finhackade soltorkade tomater i olja
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk dijonsenap
2 msk tomatpuré
2-3 dl matlagningsgrädde
Ljus maizena redning
Salt & peppar
Några körsbärstomater
Riven ost
GÖR SÅHÄR :
Koka 4 port pasta. Ställ åt sidan sålänge.
Stromla kycklingen och stek på medelvärme. Stek köttet i omgångar, lite i taget.
Tillsätt vatten + fond.
Klipp de soltorkade tomaterna,pressa vitlöken och tillsätt.
Klicka i senap och tomatpuré.
Häll på grädde och red av såsen med maizena.
Låt småkoka nån minut till. Smaka av med salt och peppar.
Blanda pastan och såsen i en gratängform.
Halvera körsbärstomaterna och lägg ovanpå.
Strö på riven ost.
Gratinera i ugn tills gratängen fått fin färg och osten smält,ca 15 min i 225 grader.
Servera med en sallad.